Megapolis – Het spel

Megapolis Hack tool helpt u om uw uitbreiden en krijgt alle gebouwen die je wilt, zo snel je maar wilt. Megapolis is uniek stad gebouw spel waarin je je eigen stad te bouwen, te kiezen uit ongelooflijk divers woonhuizen, gebouwen, de productie en de commerciële gebouwen, fabrieken, leveranciers van middelen, wegen en andere vervoermiddelen. De selectie van de gebouwen in Megapolis is gewoon ongelooflijk. Toen ik voor het eerst dit spel begon ik kon gewoon niet geloven hoeveel verschillende gebouwen zijn daar voor spelers om uit te kiezen. Er zijn zo veel van hen dat menu gebouw heeft verschillende tabbladen elk gewijd aan één klasse van de gebouwen, die verder worden ingedeeld volgens hun waarde, aantal inwoners dat ze zal brengen of winst die zij maken voor de speler.

megapolis_proof

Resources in Megapolis

Belangrijkste bron in Megapolis is Munten en luxe munt heet Megabucks. Munten worden gebruikt om de meeste van de gebouwen te kopen, maakt contracten met diverse winkels en markten u graag wat meer winst te brengen, en voor het starten van bouwprojecten. Echter, de belangrijkste bron in Megapolis is Megabucks, premium geld alleen gekocht met echt geld. Megabucks zijn essentieel voor dit spel. Het merendeel van de gebouwen kan worden gekocht alleen Megabucks. U kunt ook andere en betere versies van de gebouwen met megabucks, of u kunt toegang krijgen tot hen eerder, op lagere niveaus. Bijvoorbeeld, de meeste geavanceerde structuren twee of meer versies met megabuck betaalde versie beginvoorwaarde ongeveer 10 niveaus lager dan die betaald munten. Megabucks zijn ook onvervangbaar in bouwprojecten. Elk bouwproject moet u aantal activa om het af te maken. Activa kunnen worden opgedaan met het voltooien van missies, maar vaker u kunt uw buurman spelers vragen om hen te helpen met het leveren van hen. Maar als je genoeg spelers niet in de buurt hebben, bent u vrij veel geplakt met bouwproject, tenzij je wat Megabucks te besteden voor uw vermogen. Ze zijn echt goedkoop om te kopen met Megabucks, maar natuurlijk, voor een speler die geen geld heeft, zelfs dat is buiten bereik. Eén van de dingen die spelers moeten ook Megabucks gebruiken voor is om vaart te zetten achter de bouw van gebouwen. En last, but not least, alle mega structuren, premium structuren, bonus en event features in Megapolis uitsluitend gekocht met Megabucks. En onze Megapolis Hack tool kan een grote hulp in dat geval.

megapolis_proof2

Maatregelen extra veiligheid en anti-verbod op het gebruik van onze hack gereedschap

Aan de rechterkant van Megapolis Hack apk die u zult merken twee extra opties die kunnen worden geselecteerd voor extra veiligheid en efficiëntie van de Megapolis Hack instrument op te voeren. Eerste is “Use proxy” optie die nodig is om te gebruiken met “Facebook” versie van Megapolis. optie ‘veilige modus’ is niet noodzakelijk voor Facebook-versie, maar moet worden gebruikt voor Android en iOS-platform als u wilt dat uw Megapolis Hacks veilig en 100% efficiënt toe te passen.

Megapolis Hack Cheat Engine download instructies

Wilt u deze krachtige hack tool voor megapolis downloaden, dan moet je klikken op de onderstaande knop en volg de instructies. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en gratis te downloaden.

 

online_generator_button