Met het gebruik van je PS Vita emulator, kun je spelen PlayStation Vita games op PC. Ja, stel je kunt u nu genieten van uw favoriete games met het gebruik van de computer en een aantal PSV emulators. Die koele PlayStation Vita emulators zou alleen werken als ze zijn uitgerust met de juiste firmware. Bijvoorbeeld, een van de nieuwste soorten firmware de versie 4,01. Deze bijgewerkte versie voor de PS Vita zou perfect zijn voor het uitvoeren van diverse programma’s waaronder die voor PSV emulators based games zijn. De nieuwe firmware is voorzien van een CPU klokfrequentie reparatie code die het probleem met de PlayStation Vita zou oplossen. De CPU klokfrequentie probleem kan echt desastreus vooral voor degenen die zou uitvoeren van de PS Vita emulators zijn omdat de bug zo nu en dan zou vertragen of stoppen van de games.


Afgezien van de CPU-klokfrequentie probleem, de nieuwe firmware voor de PlayStation Vita ook andere programma’s die in het Spaans om goed te functioneren. Dit betekent dat PSV emulatoren die gebaseerd zijn op Spaanse perfect zou werken met de machine.

PS-Vita-3G-MODs

PSV Emulator – PlayStation Vita Emulator

Download een werkende PS Vita Emulator voor PC. Een versie voor iPad en iPhone-versie is in ontwikkeling.

We zullen niet rusten tot we de downloads beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in het spelen van hun legaly gekocht games op elk platform of het PC Windows, Mac OS, iOS of Linux hebben gemaakt.

Klik hier om de laatste versie van het bestand PSVemulator.exe downloaden.

Download-button-now