De eerste PS4 emulator die werkt voor PC en Mac

Ben je een student en kan je het niet veroorloven een Playstation 4 te kopen?

Dan heb je net de PERFECTE oplossing gevonden – de PS4 emulator!

Waarschijnlijk heb je al vele mensen op YouTube PS4 games op een PC/ Mac zien spelen!

   Zo gaat het! Nu is het jouw beurt!

Download-button-now

Beschrijving:

Met deze PS4 emulator kan je Playstation 4 spellen spelen. Het is de enige emulator in de wereld die werkt. Dit is het ultieme antwoord op hoe je Playstation 4 spellen kan spelen zonder de console. Deze PS4 emulator is ontwikkeld door een aantal hardcore gamers en software engineers.

Met deze PS4 emulator kan je elk spel spelen. Laad de file van het spel en begin met gamen. De multi-player modus werkt sinds een paar weken en doet het fantastisch, als je een werkende internet connectie hebt. Op het moment zijn er al 30.000 gamers die de PS4 emulator gebruiken. Onthoud dat de PS4 emulator niet kan worden gedetecteerd en dat er geen risico is om op deze manier de spellen te spelen.

ps4emu2

 

De emulator kan met verschillende instellingen geconfigureerd worden, bijvoorbeeld kan je kiezen op welke resolutie je speelt (hangt van het spel en je computer af) en kan je ook cheat codes gebruiken zonder al te veel moeite. Voor het spelen van de games kan elke controller worden gebruikt. Sinds de laatste update kan je ook Xbox controllers gebruiken ( verbind deze dan met je PC of Mac). Onze PS4 emulator is zo geconfigureerd dat je zonder zelf te klooien met de instellingen goede prestaties krijgt. Je speelt meestal op 60 FPS, wat erg fijn is.

De PS4 emulator is een multi-platform project en wordt ondersteund door vele besturingssystemen. De emulator werkt op Windows 7 (x86 en x64), Linux en Mac OS.

De emulator bevat heel erg voor extra functies. Je kan bijvoorbeeld je gameplay opnemen, dit kan je dan meteen delen via Facebook en YouTube. Je kan een party aanmaken en met andere gamers praten en nog veel meer!

 Je kan een spel op elk moment opslaan (CTRL + S). Het is erg gemakkelijk te gebruiken, maar wat het aller mooiste aan de PS4 emulator is, is dat het geheel gratis is.

 

Geen maandelijkse betaling. Geen abonnement.

ps4emu