Waar denk je Xbox One games te spelen? Op een oude tv? Op een HD-TV? Op een Full-HD TV?
Of speel je op je computer zonder een Xbox One?

Ja, je hoorde me! Het spelen van Xbox One games zonder Xbox One console! Het is absoluut mogelijk! Je vraagt je af waarom? Omdat er een prachtige motor die er in het internet die wereldwijd wordt gebruikt door duizenden gamer.

 

   Zo gaat het! Nu is het jouw beurt!

Download-button-now

Ik heb het over de officiële Xbox One Emulator! Kun je je voorstellen het spelen van Xbox One op uw pc? Je denkt dat het is gek en ongelooflijke? Nou, dan moet je controleren DragonDeals.nl, want deze jongens hebben iets ongelooflijks. Ze gebruikten hun vaardigheden om een programma waarin Xbox One games kunnen draaien schrijven. De Xbox-games zijn makkelijk te vinden en overal op het internet te downloaden, maar er is nog niets vergeleken met de Xbox One Emulator.

banner2

De Xbox Emulator kan ook draaien Xbox 360 games, dus officieel kunt u ook bellen met deze Xbox 360 Emulator. Er zijn zo veel beschikbare instellingen kunt u kiezen tussen. Veel verschillende talen. Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Nederlands en ook Frans. Misschien zullen ze meer talen binnenkort toe te voegen, maar ik heb geen idee. Je moet ze rechtstreeks vragen. De websites bieden een geweldige ondersteuning. Zodra ik een probleem gehad (ik heb niet de BIOS vinden) ze me geholpen binnen enkele uren. Ik heb net stuurde ze een e-mail met mijn probleem. Onlangs hoorde ik dat ze Alsos een Skype-ID, zodat je nog sneller kunt contact met hen. Erg fijn!

Je bent in staat om de resolutie te kiezen, want niet iedereen heeft een high-end computer als ik. Ik speel in Full-HD en ik heb geen vertraging. Ik speel met 60fps en alles is goed.

free

Ik ben benieuwd hoe ze dat Xbox One Emulator kon maken, omdat het ook werkt aan Low-PC. Als je wilt spelen met een controller te spelen kun je gewoon aansluiten je controller met de Xbox Emulator. Gewoon aansluiten via USB of Bluetooth en normaal wordt het automatisch werkt.

Op YouTube en DailyMotion vindt u veel video’s van deze benutten.

Je moet echt eens te proberen! Veel succes! Bekijk de website boven!